برگزاری چهارمین جلسه کارگروه اجرایی سواد مالی

جلسه کارگروه اجرایی سواد مالی

چهارمین جلسه کارگروه اجرایی سواد مالی اقتصادی با حضور نمایندگان وزارت آموزش و پرورش در تاریخ چهارشنبه 22 آذر در اندیشکده کسب و کار شریف و در حضور گروه آموزشی پژوهشی اکوروایژ برگزار شد. اعضای حاضر در جلسه آقایان احمدیان و باقرزاده به عنوان نمایندگان وزیر محترم، آقای بهمنی از سازمان پژوهش، آقای محمودی از دانشگاه فرهنگیان، آقای راشکی از سازمان نوسازی، آقایان قاسم زاده و فهیم از شبکه آموزشی شاد و همچنین آقای مروی، مقرب و خانم موسوی زاده از گروه اکوراویژ بودند. محتوای این جلسه به بررسی روند پیشرفت مفاد تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت آموزش و پرورش و وزارت اقتصاد پرداخته شد.

جلسه کارگروه اجرایی سواد مالی

 اولین گام در اجرای تفاهم نامه ترویج سواد مالی در مدارس ، برگزاری جشنواره ملی سواد مالی با اجرای گروه آموزشی پژوهشی اکوراویژ بود. این تفاهم نامه که در 28 شهریور 1402 منعقد شده حاوی این محورها است :

 1. دانش‌افزايي و مهارت‌آموزی دبیران و هنرآموزان دروس «اقتصاد»، «کار و فناوری»، «شایستگی‌های غیرفنی» و دروس گروه بازرگاني و امور اداري هنرستان‌ها در چارچوب اهداف و شایستگی‌های تربیت اقتصادی و برنامه‌ریزی برای جذب مدیران و صنعتگران خرد و تولید کنندگان صاحب‌ایده برای تدریس این دروس

2. استفاده بهینه از فرصت های یادگیری، اعم از آموزش حضوری، مدارس، شبکه ملی مدارس (رشد)، و شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) و مجلات رشد جهت شایستگی‌ها و مهارت‌های اقتصادی و روحیه کار، تعمیق آموزش سواد مالی و اقتصادی در دانش آموزان و معلمان و برگزاری اردوها و بازدیدهای میدانی.

3. استفاده از ظرفیت سازمان‌ها و موسسات ذیل وزارت اقتصاد جهت آموزش عملی شایستگی‌ها، مهارت‌ها و مفاهیم تربیت اقتصادی و حرفه‌ای و سواد مالی و اقتصادی به دانش آموزان و معلمان.

4. جلب مشارکت موسسات مردم نهاد و دانش بنیاد واجد شرایط جهت تربیت اقتصادی و تعمیق شایستگی‌ها، مهارت‌ها و مفاهیم مرتبط با سواد اقتصادی، تولید و تعاون در دانش آموزان و معلمان.

5. حمایت از برگزاری رویداد های ملی به خصوص برگزاری المپیادهای دانش آموزی در موضوع مدیریت و سواد اقتصادی و حرفه ای جهت شناسایی و هدایت استعدادهای برتر در حوزه‌های مالی و اقتصادی و مدیریت کسب و کار.

کارگروه سواد مالی

6. اصلاح و غنی سازی برنامه‌های درسی مرتبط با حوزه تربیت و یادگیری کار و فناوری و آداب و مهارت‌های زندگی با رویکرد تقویت آموزش سواد مالی و اقتصادی در همه پایه‌های تحصیلی.

7. تسهیل استفاده حداکثری از امکانات و تجهیزات در اختیار دولت و دستگاه‌های اجرایی جهت بهبود و تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم افزاری مدارس دولتی  اردوگاه‌ها، کانون‌های فرهنگی و پژوهش‌سراهای دانش آموزی با اولویت مراکز مجری تفاهم نامه ترویج سواد مالی

8. جلب مشارکت بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری جهت احداث و تجهیز مدارس و راه اندازی مدارس وابسته به عنوان مسئولیت اجتماعی.

9. توليد محتواي آموزشي تربيت اقتصادي شامل کتاب درسی، راهنمای معلم، محتوای چندرسانه‌ای، برنامه‌های آموزشی قابل اجرا در محیط‌های خارج مدرسه‌ای و سایر منابع مکمل كتب‌درسي براي همه دوره‌های تحصیلی

10. تمهيد مقدمات لازم جهت ارائه درس اقتصاد و مالي شخصي به صورت اختیاری در همه رشته ها و شاخه های دوره دوم متوسطه.

11. حمايت از پژوهش‌ها، رساله‌هاي دكتري و پروژه‌های طراحی و تولید مواد و منابع آموزشی در ساحت تربيت اقتصادي.

با تماس با دبیرخانه جشنواره سواد مالی در گروه اکوراویژ، منتظر همکاری و همراهی در پیشبرد محورهای مختلف این تفاهم نامه هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

اشتراک گذاری مطالب :
دسته مطالب سایت
اشتراک گذاری مطلب: